Info

TIJDEN

Op 15 juni 2019 opent Promised Land Festival haar poorten van 13:00 tot 01.00 uur.

LOCATIE

Promised Land Festival vindt plaats in het uitgestrekte recreatiegebied de Groene Ster in Leeuwarden. Vanaf de Rijksweg (N65) zullen de bezoekers met behulp van borden begeleid worden naar de locatie.

MINIMUM LEEFTIJD

Promised Land Festival hanteert een minimumleeftijd van 16 jaar. Bij de entree van het festivalterrein wordt er om je legitimatiebewijs gevraagd in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs. Kun je geen geldige legitimatie tonen? Dan mag je niet naar binnen.

Kluisjes

Lekker je handen vrij om te dansen, knuffelen, drankjes heffen en zwaaien? Ook dit jaar kan er gebruik gemaakt worden van een kluisje zodat je je waardevolle spullen veilig kan opbergen. De gehele dag kun je bij je kluisje komen om er spullen uit te halen of er weer in te stoppen. De kosten hiervan zijn €6,- per dag voor de huur en €5,- borg.

 

Sigaretje roken?

Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan, een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Ook Promised Land Festival staat onder toezicht en daarom willen we jullie er nogmaals op wijzen. In de festivaltenten mag NIET worden gerookt op laste van verwijdering.

 

Drugs en de Nederlandse Wetgeving

Bij Promised Land Festival houden wij ons aan de Nederlandse wetgeving. Het is logisch dat net als in de rest van Nederland het gebruik of verhandelen van Hard-Drugs op Promised Land Festival niet wordt toegestaan.

Meer info

Blijf op de hoogte!

© BHE Music Group