Info

Info:  Promised Land Festival vindt plaats op zaterdag 15 juni vanaf 13:00 tot 01:00 in Recreatiegebied de Groene Ster in Leeuwarden. Promised Land is 16+. Neem je ID mee! 

Timetable: Meer info volgt.

Plattegrond: Meer info volgt.

Roken: Zoals je misschien al weet, is roken in gesloten ruimtes verboden. Een festivaltent of overkapping wordt beschouwd als gesloten ruimtes. In de festivaltenten & onder de overkappingen mag NIET worden gerookt worden, doe je dit toch, dan heb je kans van het terrein gezet te worden.

PIN Automaten: Het is mogelijk om munten te pinnen! Maar je kan natuurlijk ook altijd munten kopen met contant geld!

Kluisjes: Tijdens Promised Land zullen er kluisjes aanwezig zijn. In de kluisjes kunnen spullen veilig worden opgeborgen. Dit geschiedt op eigen risico. 

Huisregels: Onze huisregels kun je hier lezen.

Slecht weer? Wij gaan er natuurlijk van uit dat het stralend zomerweer zal zijn. Echter in Nederland weet je het nooit. Mocht het slecht weer worden dan zorgen wij voor een overdekt festival. Bij ons ben je dus altijd droog.

Parkeren: Parkeren kan voor €7,50- op het parkeerterrein.

Wat mag niet mee? Eten en drinken zijn op Promised Land aanwezig en mag dus niet zelf mee worden genomen. Zaken als deodorant en zonnebrandcrème mogen enkel mee naar binnen als ze in een originele ongeopende verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen. Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat.

Vragen? Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via onze Facebook page of op deze website.

EVENT INFO

Locatie Recreatiegebied De Groene Ster, Leeuwarden
Wanneer Zaterdag 15 juni
Prijs € 29,50 ex fee-
  Get your tickets