Bedankt, jullie waren echt geweldig ❤ Tot volgend jaar!

Promised Land Festival 2018 Foto's Iets kwijt?

Algemeen

De festivaldeuren gaan open op zaterdag 9 juni om 13:00, het terrein sluit om 02:00 uur.

Kluisjes

Kluisjes

Lekker je handen vrij om te dansen, knuffelen, drankjes heffen en zwaaien? Ook dit jaar kan er gebruik gemaakt worden van een kluisje zodat je je waardevolle spullen veilig kan opbergen. De gehele dag kan je bij je kluisje komen om er spullen uit te halen of er weer in te stoppen. De kosten hiervan zijn €6,- per dag voor de huur en €5,- borg.

Leeftijd

Leeftijd

Promised Land Festival hanteert geen minimumleeftijd .
Bij de entree van het festivalterrein wordt er om je legitimatiebewijs gevraagd, kan je geen geldige legitimatie tonen? Dan mag je niet naar binnen.

Let op: Bij het kopen van een 18- of 18+ ticket.

- Ben jij op 9 Juni 2018 nog geen 18 jaar dan zal je een 18- ticket moeten aanschaffen.
- Ben jij op 9 Juni 2018 wel 18 jaar of ouder dan is een 18+ ticket noodzakelijk.

Heb je op de dag zelf een niet geldige leeftijd ticket dan zal je een geheel nieuwe ticket moeten aanschaffen, de niet geldige leeftijd ticket wordt dan ongeldig gemaakt.

Sigaretje roken?

Sigaretje roken?

Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan, een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Ook Promised Land Festival staat onder toezicht en daarom willen we jullie er nogmaals op wijzen. In de festivaltenten mag NIET worden gerookt op laste van verwijdering.

Drugs en de Nederlandse Wetgeving

Drugs en de Nederlandse Wetgeving

Bij Promised Land Festival houden wij ons aan de Nederlandse wetgeving. Het is logisch dat net als in de rest van Nederland het gebruik of verhandelen van Hard-Drugs op Promised Land Festival niet wordt toegestaan.

Meer info: http://www.drugsenuitgaan.nl/veilig-uit-thuis/drugs-en-de-wet