Bedankt, jullie waren echt geweldig ❤ Tot volgend jaar!

Promised Land Festival 2018 Foto's Iets kwijt?

Algemeen

De festivaldeuren gaan open op zaterdag 10 juni om 13:00, het terrein sluit om 01:00 uur.
Op zondag 11 juni gaan de deuren om 13:00 open, het terrein sluit om 24:00 uur.

Kluisjes

Kluisjes

Lekker je handen vrij om te dansen, knuffelen, drankjes heffen en zwaaien? Ook dit jaar kan er gebruik gemaakt worden van een kluisje zodat je je waardevolle spullen veilig kan opbergen. De gehele dag kan je bij je kluisje komen om er spullen uit te halen of weer in te stoppen. De kosten hiervan zijn €5,- per dag voor de huur en €5,- borg.

Leeftijd

Leeftijd

Promised Land Festival hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij de entree van het festivalterrein wordt er bij twijfel om je legitimatiebewijs gevraagd, kan je geen geldige legitimatie tonen? Dan mag je niet naar binnen.

PLF-Munt

PLF-Munt

Dit jaar gaan we niet werken met de PLF-Pas, op het hele evenement zal de nostalgische breekmunt gelden als betaalmiddel.

Sigaretje roken?

Sigaretje roken?

Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan, een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Ook Promised Land Festival staat onder toezicht en daarom willen we jullie er nogmaals op wijzen. In de festivaltenten mag NIET worden gerookt op laste van verwijdering.

Drugs en de Nederlandse Wetgeving

Drugs en de Nederlandse Wetgeving

Bij Promised Land Festival houden wij ons aan de Nederlandse wetgeving. Het is logisch dat net als in de rest van Nederland het gebruik of verhandelen van Hard-Drugs op Promised Land Festival niet wordt toegestaan.

Meer info: http://www.drugsenuitgaan.nl/veilig-uit-thuis/drugs-en-de-wet